Bambi

Bambi Dječak Mateo sprema se za novu životnu pustolovinu - preseljenje u veliki grad. Ali prije nego  što ona započne, Mateo se mora pozdraviti s djedom i šumom u kojoj je odrastao i koje jako  voli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Floromanija

MANJA F Flora. Ali tko je Flora? To pitanje postavlja jedna od dviju žena u ovoj priči, ona mlađa. Njezino je  ime Fani, ako joj je to ime jer ta mlada žena ponekad ni sama nije sigurna ne samo u to kako se  zove, nego i u to tko je. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Opširnije...

Kraljevna na zrnu graška

km Bilo jednom jedno kraljevstvo. U njemu je živio ne baš sretan kraljević Bruno izoliran od  vanjskoga  svijeta. Pod budnim okom majke koja ga silno želi oženiti, on se odlučuje na hrabar  potez - pobjeći  iz kraljevstva i pronaći pravu ljubav.             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Palac Sim palac Tam

palac sim plakat 1 Nova predstava Gradskog kazališta Požega i Kazališta Virovitica, inspirirana je slikovnicom  popularne i nagrađivane hrvatske spisateljice i dramatičarke koju su proslavila njezina djela za  djecu i mlade, Silvije Šesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

a predstava Gradskog kazališta Požega i Kazališta Virovitica, inspirirana je slikovnicom popularne i nagrađivane hrvatske spisateljice i dramatičarke koju su proslavila njezina djela za djecu i mlade, Silvije Šesto.

Opširnije...

Pjetlić i djed

pjetlic i djed „Pjetlić i djed“ dramski je tekst za djecu nastao na motivima  narodne priče. Kao i sve takve priče,  posebno braće Grimm,  oslikava svijet u svoj njegovoj istinitosti. U tim pričama dobro  pobjeđuje, ali  nakon niza čudnih peripetija, neuspjeha i nasilnih  lomova. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Stranica 1 od 3