Stanko i Oliver - Gradsko kazalište "Zorin dom" Karlovac

Stanko i Oliver - Gradsko kazalište "Zorin dom" Karlovac

Početak 23.03.2022 20:00

At Gradsko kazalište Požega

Posted by Marija

Categories: Kazališne predstave

Hits: 789


Glazba: Tomislav Topić
Kostimografija: Morana Petrović
Majstor rasvjete: Robert Pavlić
Operater tona: Bojan Blažević
Operater video animacija: Goran Glavač
Inspicijent: Miroslav Jakšić
Garderobijerka: Anđela Fajt
Voditelj tehnike: Davor Trupac
Tehničke podrška: Nikola Belavić i Igor Živković

Igraju: Nino Pavleković, Andro Damiš, Vanja Gvozdić

Predstava "Stanko i Oliver" bazirana je po filmovima fizičke i slapstick komedije iz zlatnog doba Hollywooda. Između 1915. i 1963. godine Hollywood je radio mnoge globalno poznate komičarske ikone kao što su Charlie Chaplin, Buster Keaton, Mabel Normand, Laurel i Hardy, braća Marx i mnogi drugi. Humor je kroz godine evoluirao i danas je teško zadržati staru formu komedije, a da ne bude zastarjela. Miješanjem forme fizičke i slapstick komedije zlatnog doba Hollywooda sa suvremenim humorom današnjice nastaje predstava "Stanko i Oliver".

Priča prati dva najbolja prijatelja Stanka i Olivera na njihovom putovanju iz Hrvatske prema Azurnoj obali. Pošto je jedan djetinjast i nespretan, a drugi razmetljiv i brzoplet, dolazi do sudara dvaju različitih šašavih svjetova. U tom sudaru nastaje kaos gdje svakodnevni benigni problemi za Stanka i Olivera postaju gotovo nepremostiva prepreka. Sa kojim problemima se taj komični duo susreće i na koji način ih rješavaju pogledajte u novoj premjeri "Stanko i Oliver".

Cijena ulaznice: 50.00 kn (studenti i umirovljenici: 40.00 kn)

Rezervacije: 034/273-161, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., FB

Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom od 10 do 12 sati te sat vremena prije početka predstave