Snježna kraljica

46805629 1022493107936806 7176248430098907136 n Daleko, na sjeveru, gdje se snijeg nikad ne topi, nalazi se veličanstven dvorac od najhladnijeg leda na kojoj blista svjetlost sa sjevera. Usred zaleđenih vjetrova koji vode u zemlju gorkih oluja i smrtonosnih mećava, to je dom snježnih pčelica. Sve su one podanice Snježne Kraljice.                                                    

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Hajdemo skakati po tim oblacima

Plakat 2 Postoji li muško-žensko prijateljstvo? Kako se događa ljubav? Kako započinje veza? Kako djeca mijenjaju brak? Što znači proživjeti s nekim život? Može li ljubav trajati zauvijek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Mjesto za dvoje

manji mjesto U malenom naselju živjela je kuća imenom Ruža. Zbog svoje zatvorenosti nije se dobro slagala sa susjedima te je jednog dana odlučila otići na mjesto gdje je nitko neće pronaći.     

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Nespojivi

manji nes „Nespojivi” su autorski projekt nastao kroz glumačke improvizacije koji se bavi samcima. Usprkos   modernoj tehnologiji koja pruža razne mogućnosti za pronalazak partnera, danas je sve više ljudi   samo…           

 

         

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Ivica i Marica

aaa

 Ivica i Marica klasik je braće Grimm o bratu i sestri koji se izgube u šumi i pronađu kućicu     napravljenu od slatkiša.                  

 

 

 

 

 

 
 

Opširnije...

Stranica 1 od 4