Boca istine -Stand up show

Starting on 08.02.2020 20:00
Posted by Marija
Categories: Kazališne predstave
Hits: 403

Stand up spektakl #BocaIstine napokon stiže u Požegu. U subotu 8.2.2020. od 20h u prekrasnoj dvorani Gradskog kazališta Požega Požežani će napokon moći uživati u showu koji trese dvorane diljem Hrvatske smijehom.

ULAZNICE:

- U prodaji od 27.1. svaki radni dan od 8 do 16 sati. 

Ulaz:

Pretprodaja 50kn (studenti i umirovljenici 40kn)

 Na dan 60kn

 

BOCA ISTINE:

Istina je, trojica smo komičara iz Studija Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

 

KOMIČARI:

➡ Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. 

➡ Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. 

➡ Goran Vinčić #Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.